De Talentpool IJsselland zoekt leden - De Talentpool Nederland
samen werken, samen werven

De Talentpool IJsselland zoekt leden

De Talentpool IJsselland

De Talentpool Westfriesland heeft al meerdere successen voortgebracht: werkgevers en werkzoekenden in contact met elkaar en als resultaat een geslaagde samenwerking. Nu is het de beurt aan De Talentpool IJsselland om te groeien. Word jij ook lid?

‘De Talentpool is een uniek extra kanaal voor werving en selectie. Helemaal voor bedrijven die nieuwe collega’s uit de omgeving zoeken.’

Annelieke Blom – HR manager a.i. Rolan Robotics

Talent en bedrijven gezocht voor De Talentpool IJsselland

Fleur Berghorst  is actief bezig met het vormgeven van De Talentpool IJsselland omdat De Talentpool Westfriesland zo goed werkt en zo hard groeit. Fleur vertelt dat je als bedrijf in De Talentpool je merkwaarde zo makkelijker kunt vergroten.

‘De waarde voor jou als bedrijf is het vergroten van je employer brand. Doordat je als organisatie lid bent van De Talentpool kom je wekelijks langs in de nieuwsbrief voor tientallen tot honderden werkzoekenden. Hierdoor word je binnen je regio bekender en wordt je merkwaarde vergroot.’

Fleur Berghorst –  corporate recruiter De Selectie en De Selectie Recruitment Academy

De Talentpool Westfriesland heeft al meerdere successen opgeleverd

De Talentpool is een uniek kanaal voor werving en selectie. Rolan Robotics heeft succes met De Talentpool. En ook HR manager Gitte Stam van Fasten is enthousiast over personeel vinden met De Talentpool.

‘Het is laagdrempelig en een snelle en voordelige manier om aan personeel te kunnen komen. En je vergroot je naamsbekendheid als werkgever. Die combi maakt het aantrekkelijk.’

Gitte Stam – HR manager

De Talentpool Westfriesland versus De Talentpool IJsselland

De Talentpool Westfriesland telt nu ruim 200 mensen die actief op zoek zijn naar werk. Als je lid bent als bedrijf dan kun je dit talent onbeperkt uit de pool vissen mits je er zelf ook je overgebleven talent instopt. Bij De Talentpool Westfriesland zijn al meerdere bedrijven aangesloten die op die unieke manier personeel hebben gevonden in hun eigen regio.

De Talentpool IJsselland tet op dit moment 40 kandidaten waar je als bedrijf uit kunt kiezen wanneer je zelf ook lid bent van De Talentpool. De Talentpool IJselland is op zoek naar bedrijven die voor maar één euro per dag lid willen worden.

Heb je een wervingsprobleem – word lid van De Talentpool

Heb je een wervingsprobleem? Personeel vinden in je eigen stad lijkt misschien onmogelijk en toch is dit juist één van de oplossingen die voor jou het verschil kunnen maken.

De krapte blijft dus je moet teruggrijpen op iets anders. En werken in je eigen stad  – dat wil toch iedereen? Met De Talentpool is personeel vinden in je eigen stad voordeliger en makkelijker dan ooit tevoren.

Circulair recruitment in IJsselland

Dit circulair recruitment – gek of geniaal werven – is op regionaal niveau een gedeelde pool van talent opbouwen. Daardoor kun je optimaal gebruikmaken van elkaars wervingsactiviteiten en het beschikbare arbeidspotentieel uit je regio.

Het succes van De Selectie: niet normaal. Ze weten erg goed waar ze mee bezig zijn. En De Selectie is dus de eerste die dit circulair recruitment in Nederland introduceert. Na Westfriesland is nu IJsselland aan de beurt.

Circulair recruitment in heel Nederland

Het doel is om circulair recruitment in heel Nederland te laten functioneren zodat op die manier werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact staan zonder tussenpartij. Commercieel recruitment kan hierdoor verminderen of uiteindelijk zelfs verdwijnen. In elke regio in Nederland kan zo’n regionale talentpool neergezet worden.

De kracht zit hem in samen werken en samen werven.

Wat houd je nog tegen om lid te worden?