Nieuwste Vacatures zie je bij ons Als Allereerste - De Talentpool Nederland
samen werken, samen werven

De nieuwste vacatures zie je bij ons als allereerste

nieuwste vacatures

De nieuwste vacatures delen wij in onze regionale talentpool. Alle actief werkzoekenden die deel uitmaken van De Talentpool, krijgen die allernieuwste vacatures dus als allereerste.

Nieuwste vacatures alleen in De Talentpool

Sommige vacatures zijn zelfs zó nieuw, dat ze nog niet eens online staan. Op Indeed, de Nationale vacaturebank, Monsterboard et cetera zijn die vacatures dan nog niet te vinden. Ze staan alleen in de Talentpool.

Je hebt een voorsprong met de nieuwste vacatures

Als jij deel uitmaakt van De Talentpool, begin je altijd met een voorsprong. De mensen uit De Talentpool krijgen deze dus echt als allereerste te zien en kunnen direct aangeven dat ze interesse hebben.

Rechtstreeks in contact met werkgevers

Wat De Talentpool nog extra bijzonder maakt, is dat je rechtstreeks in contact staat met werkgevers. Traditionele en commerciële werving- en selectiebureaus en arbeidsbemiddelaars plaatsen vaak vacatures zonder de naam van de organisatie erbij.

Daar kun je nooit serieus op solliciteren.

Want je wil weten waar je eventueel gaat werken. Hoe kun je anders weten of het een bedrijf en dus een baan is die bij je past? Een leuke en passende baan is afhankelijk van veel meer factoren dan alleen een functieomschrijving op zich.

Eerder een goede match

Nog een nadeel van de commerciële werving- en selectiebureaus, is dat er dan dus een tussenpersoon is, die jou voorlegt bij een bedrijf. Of die tussenpersoon zoekt jou uit op basis van je cv of werkervaring. Maar daarbij wordt je persoon overgeslagen.

Dit leidt dus vaak tot een slechte match, omdat de werkgever en jij niet genoeg bij elkaar passen. Of omdat jullie elkaar dus nooit kunnen vinden.

Jobsites werken ook niet goed genoeg. Daar is het lastig om op te vallen in de massa.

Gratis

Die één euro geldt niet voor jou. Natuurlijk niet. Een werkzoekende schrijft zich gratis in bij De Talentpool.

Voor bedrijven is het bijna gratis. Die betalen een euro per dag – en dat is vele malen minder dan wat er betaald wordt voor de traditionele manier van werven.

Bedrijven gebruiken vaak die commerciële werving bureaus om aan personeel te komen. En door die bedrijven worden dus vaak hoge kosten gemaakt om sollicitanten te vinden en een vacature te vullen. Maar aan het einde van iedere sollicitatieprocedure blijft er één persoon over die wordt aangenomen.

Circulair recruitment

Het overgrote deel van alle sollicitanten krijgt de baan niet en wordt afgewezen. Met circulair recruitment maakt De Talentpool slim gebruik van dit overschot aan sollicitanten. De afgewezen sollicitanten worden hergebruikt voor vacatures bij andere bedrijven.

Daardoor is het voor bedrijven ook veel goedkoper om personeel te vinden in De Talentpool – een euro per dag.

Werkzoekenden betalen niks

Maar jij betaalt dus niks.

Alle werkzoekenden – inclusief de personen die zijn afgewezen bij andere sollicitatieprocedures – kunnen zich aanmelden voor de regionale talentpool. De Talentpool fungeert als collectieve buffer voor alle personen in de regio die beschikbaar zijn voor werk.

Bedrijven maken hierdoor optimaal gebruik van elkaars wervingsinspanningen. Ze werken als het ware samen door het delen van het talent dat overblijft. Op die manier gaat er geen talent meer verloren.

Wat is jouw talent?

Meestal is je talent niet wat je denkt dat het is. Je talent is datgene wat voor jou vanzelfsprekend is en wat je goed kunt, maar waarvan je je vaak niet bewust bent dat je dat goed kunt.

Omdat het vanzelf gaat.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek je de nieuwste vacatures? Zoek je een andere baan?

Schrijf je in bij De Talentpool in jouw regio.

Is het lastig om een baan te krijgen?

Lukt het niet om een leuke baan te vinden? Word je nooit uitgenodigd als je reageert op een vacature? Of word je telkens afgewezen bij je sollicitaties?

Schrijf je in bij De Talentpool in jouw regio. Je maakt dan echt meer kans om jouw plekje op de arbeidsmarkt te vinden.

Als je staat ingeschreven bij De Talentpool, krijg je sneakpreviews van vacatures die nog nergens anders online staan.

Werkgever die de nieuwste vacatures moet plaatsen?

Zoek je personeel? Voor werkgevers met vacatures kan het dus ook super effectief zijn. Openstaande vacatures – een ware nachtmerrie – De Talentpool.