Nieuwe Medewerkers Werven in De Talentpool - De Talentpool Nederland
samen werken, samen werven

Nieuwe medewerkers werven in De Talentpool

 

nieuwe medewerkers werven Hydro westNieuwe medewerkers werven in De Talentpool. Winfred Wester – directeur van Hydro West – vertelt je hun positieve ervaringen met De Talentpool. Personeel vinden was nog nooit zo makkelijk en goedkoop.

De Talentpool werkt gewoon goed

‘De Talentpool werkt gewoon goed. Ik ben super tevreden. Als iedereen zich aanmeldt in De Talentpool dan werkt dat veel beter dan online advertenties zetten. Het is een stuk goedkoper voor een ondernemer.’

Winfred Wester – directeur Hydro West

De Talentpool werkt heel effectief

Winfred vindt het erg handig dat hij regelmatig in de kaartenbak kan kijken. Het is niet echt een kaartenbak maar zo noemt hij het graag. Dit werkt volgens Winfred namelijk heel effectief.

‘Je kunt een mooi voortraject maken. Het bespaart veel tijd. Het werkt heel effectief.’

Volgens Winfred is de kaartenbak goed omschreven. Je leest alleen de cv’s die jij interessant vindt. En zonder zelf contact te moeten hebben met de mensen. Hij is verbaasd over het vele werk dat De Talentpool uit handen neemt. Het proces gaat veel sneller, want je hoeft zelf geen brieven te lezen, cv’s te kijken en gesprekken te voeren etc.

Nummer één al in dienst en nummer twee in de startblokken

Hydro West heeft al één medewerker in dienst via De Talentpool. Die is gevonden op die manier. Nu is Hydro West al met nummer twee bezig in vrij korte tijd. Op dit moment staan er drie mensen op de planning om uit te nodigen op de koffie en een rondleiding te krijgen in het bedrijf.

Winfred Wester vindt het een mooie manier van selecteren. Het blijft anoniem en over het resultaat is hij zeer tevreden. De volle bak met talent die er al is, verbaast hem.

Financieel gunstig nieuwe medewerkers werven

Normaal is personeel vinden een kostbare zaak. Nu kun je met een prima bedrag onbeperkt zoeken in een database. Want alleen al een advertentie plaatsen voor een vacature kost hem meer geld dan wat De Talentpool vraagt.

Erg enthousiast

Winfred Wester van Hydro West is erg enthousiast over De Talentpool. Hij heeft regelmatig contact met Kimberley de Bos – regiomanager De Talentpool Westfriesland bij De Talentpool Nederland – en dat bevalt goed. Hij had hiervoor meestal contact met Michiel, maar de samenwerking met Kimberley gaat prima.

Winfred kent Michiel al een lange tijd. In eerste instantie waren er gesprekken om ambassadeur te worden van stichting Talent United – het sponsor zijn van jonge sporters om hen naar de top te helpen.

Hydro West

Hydro West is specialist op het gebied van hydrauliek. Zij leveren producten aan diverse industrieën zoals machinebouw, carrosseriebouw, landbouw en offshore. Zij zijn leverancier van alle hydraulische systemen, cilinders, aggregaten en besturingen. Hydro West is expert in hydraulische installaties en complete aandrijfsystemen voor allerlei toepassingen.

Het werven van geschikt personeel is soms een uitdagende en kostbare klus.

Nieuwe medewerkers werven kan simpel en goedkoop

Veel bedrijven zijn op zoek naar talenten of hebben haast met het invullen van vacatures. Maar met De Talentpool is een duurzaam en doeltreffend alternatief ontstaan.

Winfred raadt andere bedrijven aan om zich ook aan te sluiten bij De Talentpool.

Nieuwsgierig geworden? Gewoon even bellen.